Qierto

Vintage-vaatteet netistä

Qierto on vintage ja second hand verkkokauppa, josta löydät laadukkaita ja persoonallisia vintage ja second hand vaatteita. Voit shoppailla vaatteita helposti netistä. 💚 

Asiakkaat kertovat 💚

"Tilasin upean vaaleanpunaisen kimonon, ja se on aivan ihana! Materiaali on kaunista ja laadukkaan tuntuista, ja se päällä pimeä arkiaamukin tuntuu hitusen ylellisemmältä. Lisäksi kimono oli pakattu nättiin paperiseen pakettiin ja kääritty oikein sievästi suloisen viestin kera."
"Moikka vielä ja kiitos tosi hyvästä kokemuksesta + nopeasta toimituksesta! Takki oli just hyvän kokonen oversized takiksi ja muutenkin kaikin puolin sopiva! 🤩"
"Kuvat ja tuotekuvaukset tuotteista hyviä ja selkeitä, ne auttoivat huomattavasti valinnoissa ja niiden antama kuva vastasi täysin tuotteita jotka tilasin. -- Toimitus nopeaa, tuotteet pakattu hyvin ja ekologisesti. Tuotteet vastasi kunnoltaan tuotekuvausta, olivat siistejä ja hyväkuntoisia."
"Kiitos ihanasta kauluksesta! 😍 On livenä vielä hienompi 😚"
"Qierto on värikkään ja selkeän tyylin omaava verkkokauppa josta tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Tuotteet ovat siistejä ja hyvin hoidettuja ja niiden hinta-laatu suhde on kohdallaan. Suosittelen! :)"
Previous
Next

Qierton kierrätysmallisto

Tsekkaa myös kierrätysmateriaaleista valmistetut asusteet. Qierton valikoiman hiuspannat, kaulukset ja kaulakorut on valmistettu rakkaudella käsityönä Suomessa.

Kierrätä hyvää fiilistä

Nyt voit laittaa myös hyvän mielen kiertoon! Hyvän mielen keskustelukorttien tarkoitus on herättää sinussa myönteisiä tunteita ja luoda hyvää mieltä niin sinulle kuin ystävillesi.

Qierto - second hand & vintage verkkokauppa

Kaikki Qierton valikoimassa olevat tuotteet ovat huolella valikoituja persoonallisia ja laadukkaita vintage ja second hand vaatteita. Suuri osa vaatteista on vintagea, ja vintagevaatteista suurin osa on kotimaista vintagea eli Suomessa valmistettua. Vintagella tarkoitamme yli 20 vuotta vanhoja vaatteita, ja second handina myytävät tuotteet ovat vähintään yhdellä omistajalla jo olleita tuotteita eli käytettyjä. Huollamme second hand ja vintagevaatteet sinulle käyttökuntoon; pesemme, tuuletamme, korjaamme ja silitämme vaatteet tarpeen mukaan. Jos vaatteeseen jää silti jotain merkittäviä kulumien jälkiä, kerromme niistä tuotteen kuvauksessa.

Olemme kierrätyksen ja kiertotalouden puolestapuhuja. Siksi valikoimaamme kuuluu myös kierrätyshelmistä valmistettuja kaulakorujakierrätyskankaista valmistettuja hiuspantoja sekä DIY-ohjeita, joiden avulla annat vanhoille vaatteille ja tekstiileille uuden elämän.

Näin varmistat vaatteen sopivuuden sinulle

Tuotteen kuvauksessa ilmoitamme vaatteen kokolapussa olevan kokomerkinnän. Joskus vaatteesta kuitenkin puuttuu kokolappu. Vintage ja second hand vaatteiden koot myös vaihtelevat kokomerkinnästä riippumatta. Tämän vuoksi olemme mitanneet jokaisen vaatteen. Suosittelemme, että ennen tuotteen tilausta mittaat jostain jo omistamastasi istuvasta vaatekappaleesta samat mitat ja vertaat niitä tilattavan vintage ja second hand tuotteen mittoihin. Näin saat paremman kuvan siitä, kuinka vaate sopisi sinulle.

Olkapää-helma: Mitta kertoo yläosan tai mekon pituuden hartiasta helmaan.
Hartia-hartia: Mitta kertoo hartioiden leveyden, eli mitan toisesta hartiasta toiseen hartiaan.
Hiha: Mitta kertoo yläosissa hihan pituuden hartiasta hihansuuhun.
Vyötärön korkeus: Tämä mitta kertoo alaosien vyötärön korkeuden eli kuinka korkealle vyötäröä vaate ylettyy.
Pituus: Mitta kertoo alaosissa pituuden, eli mitan vyötäröltä lahkeensuuhun tai hameen helmaan.
Leveys: Mitta on pyritty ottamaan vaatteesta lantion kohtaa eli yleensä vaatteen leveimmästä kohtaa. Mitta auttaa sinua hahmottamaan sopivatko esimerkiksi housut sinulle lantion kohdasta.
Vyötärön halkaisija: Mitta kertoo vaatteen leveyden vyötärön kohdalta eli aivan housujen ja hameiden yläosasta. Vyötärön halkaisija on voitu ilmoittaa myös mekoissa, jolloin se on mitattu vaatteen vyötärön kapeimmasta kohtaa. Olemme mitanneet vyötärön halkaisijan vaatteen ollessa levitettynä tasolle.

Ota keksi! Kyllä. Mekin käytämme evästeitä.