Qierto

Verkkokauppa on suljettu. 💔

DIY | Koristeellinen peilinkehys

Oletko aina halunnut piristää kotisi sisustusta persoonallisilla yksityiskohdilla? Miksi et kokeilisi tehdä itse koristeellista peilinkehystä? Tässä blogipostauksessa jaan kanssasi vinkit, miten voit luoda näyttävän peilinkehyksen kierrätysmateriaaleista. Ja mikä parasta, tämä DIY-projekti ei vaadi suurta budjettia!

Mitä tarvitset tähän projektiin:

  • Kehyksen ja palan peiliä, jonka voi kiinnittää kehykseen TAI peilin kehyksineen
  • Maalia ja maalaustarvikkeet(jos haluat pohjamaalata kehyksen kivalla värillä)
  • Erilaisia pieniä koristeitä, kuten helmiä, vanhoja koruja, pieniä simpukoita, pieniä leluesineitä, helminauhaa – kaikenlaista oman luovuuden mukaan!
  • Kuumaliimapyssyn

Inspiraationi tähän projektiin sain Pinterestistä, kun törmäsin upeaan koristeelliseen peiliin. Päätin hyödyntää löytöjäni kirpputorilta – vanhoja Ikea-kehyksiä, joista yhdestä puuttui muovikalvo, joka suojaa kuvaa kehyksessä. Aloin projektin maalaamalla kehyksen kauniin violetiksi luoden pohjan peilinkehystä varten. Violettia kalustemaalia oli jäänyt yli toisesta maalausprojektista, joten tässäkin pystyin hyödyntämään jo itseltä löytyviä materiaaleja.

Seuraavaksi hyödynsin peilinpaloja, joita olin aiemmin ostanut kirpputorilta, ja leikkasin niistä kehyksen kokoisen palan. Leikkaaminen osoittautui haasteelliseksi, mutta lopulta sain sopivan kokoisen palan, joka istui täydellisesti kehykseen.

Sitten aloin asetella erilaisia koristeita kehykseen – helmiä, vanhoja koruja, jouluhelminauhaa ja muita pieniä koristeita. Kiinnitin ne paikoilleen kuumaliimalla.

Tuloksena oli aika överi, mutta samalla upea koristeellinen peilinkehys, joka antaa ehdottomasti persoonallisen säväyksen huoneeseen. Voit mukauttaa projektin oman tyylisi mukaan käyttämällä erilaisia värejä, koristeita ja esimerkiksi eri kokoista kehystä. Kuinka upea tällainen olisikaan isoon kehykseen! Kaiken kaikkiaan tämä projekti on loistava tapa kierrättää vanhoja esineitä ja tehdä niistä jotain uutta ja kaunista. Kokeile rohkeasti erilaisia materiaaleja ja yhdistele niitä luovasti – vain mielikuvitus on rajana! Tämä DIY-projekti on myös loistava tapa rentoutua ja antaa luovuuden virrata.

Video tästä DIY-projektista löytyy Qierton Instagramista. Videoon pääset tästä.

Jos luot oman koristeellisen peilinkehyksen ja jaat siitä kuvan sosiaalisen mediassa, älä unohda tägätä Qiertoa. Haluan ehdottomasti nähdä lopputuloksen, jonka olet luonut! 🙂

<3:lla Riikka

Näin varmistat vaatteen sopivuuden sinulle

Tuotteen kuvauksessa ilmoitamme vaatteen kokolapussa olevan kokomerkinnän. Joskus vaatteesta kuitenkin puuttuu kokolappu. Vintage ja second hand vaatteiden koot myös vaihtelevat kokomerkinnästä riippumatta. Tämän vuoksi olemme mitanneet jokaisen vaatteen. Suosittelemme, että ennen tuotteen tilausta mittaat jostain jo omistamastasi istuvasta vaatekappaleesta samat mitat ja vertaat niitä tilattavan vintage ja second hand tuotteen mittoihin. Näin saat paremman kuvan siitä, kuinka vaate sopisi sinulle.

Olkapää-helma: Mitta kertoo yläosan tai mekon pituuden hartiasta helmaan.
Hartia-hartia: Mitta kertoo hartioiden leveyden, eli mitan toisesta hartiasta toiseen hartiaan.
Hiha: Mitta kertoo yläosissa hihan pituuden hartiasta hihansuuhun.
Vyötärön korkeus: Tämä mitta kertoo alaosien vyötärön korkeuden eli kuinka korkealle vyötäröä vaate ylettyy.
Pituus: Mitta kertoo alaosissa pituuden, eli mitan vyötäröltä lahkeensuuhun tai hameen helmaan.
Leveys: Mitta on pyritty ottamaan vaatteesta lantion kohtaa eli yleensä vaatteen leveimmästä kohtaa. Mitta auttaa sinua hahmottamaan sopivatko esimerkiksi housut sinulle lantion kohdasta.
Vyötärön halkaisija: Mitta kertoo vaatteen leveyden vyötärön kohdalta eli aivan housujen ja hameiden yläosasta. Vyötärön halkaisija on voitu ilmoittaa myös mekoissa, jolloin se on mitattu vaatteen vyötärön kapeimmasta kohtaa. Olemme mitanneet vyötärön halkaisijan vaatteen ollessa levitettynä tasolle.

Ota keksi! Kyllä. Mekin käytämme evästeitä.