Qierto

INFO

Tervetuloa vintage ja second hand ostoksille

Qierto on laadukkaiden, uniikkien ja persoonallisten vintage ja second hand vaatteiden verkkokauppa. Olemme tehneet parhaat vintage ja second hand löydöt sinua varten, jotta voit olla tyylikäs vastuullisesti ja kestävästi. Alta löydät vastauksia tärkeimpiin kysymyksiin. Jos sinua mietityttää jokin asia, etkä löydä vastausta ohesta, olethan meihin yhteydessä!

PL 1, 24101 Salo

hello@qierto.fi

@qierto

Olemme tehneet parhaat vintagelöydöt sinua varten. Kaikki valikoimassa olevat tuotteet ovat huolella valikoituja uniikkeja ja laadukkaita vintage ja second hand -vaatteita kirpputoreilta, myyjäisistä ja mummojen ullakoilta. Vintagella tarkoitamme yli 20 vuotta vanhoja vaatteita, ja second handina myytävät tuotteet ovat vähintään yhdellä omistajalla jo olleita tuotteita eli käytettyjä.

Huollamme vaatteet sinulle käyttökuntoon; pesemme, tuuletamme, korjaamme ja silitämme vaatteet tarpeen mukaan. Jos vaatteeseen jää silti jotain merkittäviä kulumien jälkiä, kerromme niistä tuotteen kuvauksessa.

Jos sinulla on käyttämättömäksi jääneitä valikoimaamme sopivia vintage-vaatteita, ja olet valmis laittamaan ne kiertoon, otathan yhteyttä hello@qierto.fi. Katsotaan yhdessä saisimmeko ne uudelle omistajalle Qierton kautta.

Tuotteen kuvauksessa ilmoitamme vaatteen kokolapussa olevan kokomerkinnän. Joskus vaatteesta kuitenkin puuttuu kokolappu. Vintage ja second hand vaatteiden koot myös vaihtelevat kokomerkinnästä riippumatta. Tämän vuoksi olemme mitanneet jokaisen vaatteen. Suosittelemme, että ennen tuotteen tilausta mittaat jostain jo omistamastasi istuvasta vaatekappaleesta samat mitat ja vertaat niitä tilattavan vintage ja second hand tuotteen mittoihin. Näin saat paremman kuvan siitä, kuinka vaate sopisi sinulle.

Olemme mitanneet vaatteet seuraavin mitoin:

Olkapää-helma: Tämä mitta kertoo yläosan tai mekon pituuden hartiasta helmaan.
Hartia-hartia: Tämä mitta kertoo hartioiden leveyden, eli mitan toisesta hartiasta toiseen hartiaan.
Hiha: Tämä mitta kertoo yläosissa hihan pituuden hartiasta hihansuuhun.
Vyötärön korkeus: Tämä mitta kertoo alaosien vyötärön korkeuden eli kuinka korkealle vyötäröä vaate ylettyy.
Pituus: Tämä mitta kertoo alaosissa pituuden, eli mitan vyötäröltä lahkeensuuhun tai hameen helmaan.
Leveys: Tämä mitta on pyritty ottamaan vaatteesta lantion kohtaa eli yleensä vaatteen leveimmästä kohtaa. Mitta auttaa sinua hahmottamaan sopivatko esimerkiksi housut sinulle lantion kohdasta.
Vyötärön halkaisija: Tämä mitta kertoo vaatteen leveyden vyötärön kohdalta eli aivan housujen ja hameiden yläosasta. Vyötärön halkaisija on voitu ilmoittaa myös mekoissa, jolloin se on mitattu vaatteen vyötärön kapeimmasta kohtaa. Olemme mitanneet vyötärön halkaisijan vaatteen ollessa levitettynä tasolle.

Jos epäröit vaatteen koon kanssa, otathan meihin yhteyttä ennen tilausta ja autamme sinua parhaamme mukaan. Haluamme, että tuote vastaa odotuksiasi, jolloin turhilta palautuksilta vältytään. Jos tilaamasi tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksiasi, sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Otathan yhteyttä meihin sähköpostitse ennen palautusta hello@qierto.fi. Kattaaksemme osan palautuksesta aiheutuvista kuluista perimme palautuksesta 5,90 €. Voit lukea lisää peruuttamisoikeudesta toimitus- ja maksuehdoistamme.

Postitamme verkkokaupasta tilaamasi tuotteet 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen vahvistamisesta. Saat viestin, kun tilauksesi käsittely on valmis ja lähetyksesi on toimitettu kuljetettavaksi. Toimittajastamme Postista riippuen toimitus kestää 1-2 arkipäivää. Lähetämme paketit postipaketteina, ja Posti toimittaa ne toimitusosoitteesi mukaan lähimpään Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Vaihtolokero-toimitustavan valitessasi tilauksesi toimitetaan Salon keskusta-alueen Postin pakettiautomaattiin. Voit kirjoittaa tilauksen kommenttikenttään toiveen siitä, mihin pakettiautomaattiin Salon keskustassa haluaisit paketin toimitettavan.

Saat Postilta saapumisilmoituksen, kun lähetys on perillä ja noudettavissa. Verkkokauppamme toimittaa tilauksia vain Manner-Suomeen. Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Toimituskulut postipakettilähetyksille ovat 5,90 € ja Vaihtolokero-toimituksille 3,90 €.

Yli 50 € tilauksille toimitus on ilmainen.

Maksunvälittäjänä verkkokaupassa toimii suomalainen Checkout, ja voit maksaa tilauksen verkkopankissa, korttimaksulla tai mobiilimaksulla. Koska Checkout toimii maksunvälittäjänä, lukee tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi saajana Checkout Finland Oy. Lisätietoja Checkoutin palvelusta ja maksuehdoista löydät osoitteesta www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot.

Hei sinä!

Vintage ja second hand kaupan perustaja

Olen Riikka ja Qierton perustaja. Perustin Qierton rakkaudesta vintageen ja second handiin. Kirpputoreilla kierrellessäni huomasin, kuinka paljon vuosien varrella on valmistettu hyviä ja laadukkaita vaatteita, jotka vielä monta vuotta voivat ilahduttaa meitä. Sen sijaan, että ostaisimme aina uutta, voisimme käyttää jo valmistetut vaatteet rakkaudella loppuun.

Valikoin kaikki tuotteet verkkokaupan valikoimaan. Saan aina hyvän fiiliksen, kun löydän vaatteita, jotka ovat jo vuosia sitten laadukkaasti tehty ja joilla on vielä pitkä elämä edessä. Erityisesti innostun löytäessäni Suomessa valmistettuja vintagevaatteita, ja niitä pyrin haalimaan valikoimaan. Haluan auttaa ja innostaa sinua tekemään yhä ekologisempia, vastuullisempia ja kierrätetympiä vaatevalintoja.

Terveisin, Riikka <3

Näin varmistat vaatteen sopivuuden sinulle

Tuotteen kuvauksessa ilmoitamme vaatteen kokolapussa olevan kokomerkinnän. Joskus vaatteesta kuitenkin puuttuu kokolappu. Vintage ja second hand vaatteiden koot myös vaihtelevat kokomerkinnästä riippumatta. Tämän vuoksi olemme mitanneet jokaisen vaatteen. Suosittelemme, että ennen tuotteen tilausta mittaat jostain jo omistamastasi istuvasta vaatekappaleesta samat mitat ja vertaat niitä tilattavan vintage ja second hand tuotteen mittoihin. Näin saat paremman kuvan siitä, kuinka vaate sopisi sinulle.

Olkapää-helma: Mitta kertoo yläosan tai mekon pituuden hartiasta helmaan.
Hartia-hartia: Mitta kertoo hartioiden leveyden, eli mitan toisesta hartiasta toiseen hartiaan.
Hiha: Mitta kertoo yläosissa hihan pituuden hartiasta hihansuuhun.
Vyötärön korkeus: Tämä mitta kertoo alaosien vyötärön korkeuden eli kuinka korkealle vyötäröä vaate ylettyy.
Pituus: Mitta kertoo alaosissa pituuden, eli mitan vyötäröltä lahkeensuuhun tai hameen helmaan.
Leveys: Mitta on pyritty ottamaan vaatteesta lantion kohtaa eli yleensä vaatteen leveimmästä kohtaa. Mitta auttaa sinua hahmottamaan sopivatko esimerkiksi housut sinulle lantion kohdasta.
Vyötärön halkaisija: Mitta kertoo vaatteen leveyden vyötärön kohdalta eli aivan housujen ja hameiden yläosasta. Vyötärön halkaisija on voitu ilmoittaa myös mekoissa, jolloin se on mitattu vaatteen vyötärön kapeimmasta kohtaa. Olemme mitanneet vyötärön halkaisijan vaatteen ollessa levitettynä tasolle.

Ota keksi! Kyllä. Mekin käytämme evästeitä.