Qierto

Info

Qierto on laadukkaiden ja persoonallisten vintage ja second hand vaatteiden verkkokauppa sekä kierrätetyn tyylin tyyssija. Olemme tehneet parhaat vintage ja second hand löydöt sinua varten sekä valmistaneet käsin asusteita kierrätysmateriaaleista, jotta voit olla tyylikäs vastuullisesti ja kestävästi. Alta löydät vastauksia tärkeimpiin kysymyksiin. Jos sinua mietityttää jokin asia, etkä löydä vastausta ohesta, olethan meihin yhteydessä!

PL 1, 24101 Salo

hello@qierto.fi

@qierto

Olemme tehneet parhaat vintagelöydöt sinua varten. Kaikki valikoimassa olevat tuotteet ovat huolella valikoituja uniikkeja ja laadukkaita vintage ja second hand -vaatteita kirpputoreilta, myyjäisistä ja mummojen ullakoilta. Vintagella tarkoitamme yli 20 vuotta vanhoja vaatteita, ja second handina myytävät tuotteet ovat vähintään yhdellä omistajalla jo olleita tuotteita eli käytettyjä.

Huollamme vaatteet sinulle käyttökuntoon; pesemme, tuuletamme, korjaamme ja silitämme vaatteet tarpeen mukaan. Jos vaatteeseen jää silti jotain merkittäviä kulumien jälkiä, kerromme niistä tuotteen kuvauksessa.

Jos sinulla on käyttämättömäksi jääneitä valikoimaamme sopivia vintage-vaatteita, ja olet valmis laittamaan ne kiertoon, otathan yhteyttä hello@qierto.fi. Katsotaan yhdessä saisimmeko ne uudelle omistajalle Qierton kautta.

Tuotteen kuvauksessa ilmoitamme vaatteen kokolapussa olevan kokomerkinnän. Joskus vaatteesta kuitenkin puuttuu kokolappu. Vintage ja second hand vaatteiden koot myös vaihtelevat kokomerkinnästä riippumatta. Tämän vuoksi olemme mitanneet jokaisen vaatteen. Suosittelemme, että ennen tuotteen tilausta mittaat jostain jo omistamastasi istuvasta vaatekappaleesta samat mitat ja vertaat niitä tilattavan vintage ja second hand tuotteen mittoihin. Näin saat paremman kuvan siitä, kuinka vaate sopisi sinulle.

Olemme mitanneet vaatteet seuraavin mitoin:

Olkapää-helma: Tämä mitta kertoo yläosan tai mekon pituuden hartiasta helmaan.
Hartia-hartia: Tämä mitta kertoo hartioiden leveyden, eli mitan toisesta hartiasta toiseen hartiaan.
Hiha: Tämä mitta kertoo yläosissa hihan pituuden hartiasta hihansuuhun.
Vyötärön korkeus: Tämä mitta kertoo alaosien vyötärön korkeuden eli kuinka korkealle vyötäröä vaate ylettyy.
Pituus: Tämä mitta kertoo alaosissa pituuden, eli mitan vyötäröltä lahkeensuuhun tai hameen helmaan.
Leveys: Tämä mitta on pyritty ottamaan vaatteesta lantion kohtaa eli yleensä vaatteen leveimmästä kohtaa. Mitta auttaa sinua hahmottamaan sopivatko esimerkiksi housut sinulle lantion kohdasta.
Vyötärön halkaisija: Tämä mitta kertoo vaatteen leveyden vyötärön kohdalta eli aivan housujen ja hameiden yläosasta. Vyötärön halkaisija on voitu ilmoittaa myös mekoissa, jolloin se on mitattu vaatteen vyötärön kapeimmasta kohtaa. Olemme mitanneet vyötärön halkaisijan vaatteen ollessa levitettynä tasolle.

Jos epäröit vaatteen koon kanssa, otathan meihin yhteyttä ennen tilausta ja autamme sinua parhaamme mukaan. Haluamme, että tuote vastaa odotuksiasi, jolloin turhilta palautuksilta vältytään. Jos tilaamasi tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksiasi, sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Otathan yhteyttä meihin sähköpostitse ennen palautusta hello@qierto.fi. Kattaaksemme osan palautuksesta aiheutuvista kuluista perimme palautuksesta 5,90 €. Voit lukea lisää peruuttamisoikeudesta toimitus- ja maksuehdoistamme.

Postitamme verkkokaupasta tilaamasi tuotteet 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen vahvistamisesta. Saat viestin, kun tilauksesi käsittely on valmis ja lähetyksesi on toimitettu kuljetettavaksi. Toimittajastamme Postista riippuen toimitus kestää 1-2 arkipäivää. Lähetämme paketit postipaketteina, ja Posti toimittaa ne toimitusosoitteesi mukaan lähimpään Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Pienet lähetykset voivat tulla toimitetuiksi myös asiakkaan postiluukkuun.

Vaihtolokero-toimitustavan valitessasi tilauksesi toimitetaan Salon keskusta-alueen Postin pakettiautomaattiin. Voit kirjoittaa tilauksen kommenttikenttään toiveen siitä, mihin pakettiautomaattiin Salon keskustassa haluaisit paketin toimitettavan. Vaihtolokero-palvelu toimii seuraavissa pakettiautomaateissa: K-Citymarket Salo, S-market Tupuri & S-market Plaza.  

Saat Postilta saapumisilmoituksen, kun lähetys on perillä ja noudettavissa. Verkkokauppamme toimittaa tilauksia vain Manner-Suomeen. Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Toimituskulut postipakettilähetyksille ovat 5,90 € ja Vaihtolokero-toimituksille 3,90 €.

Yli 60 € tilauksille toimitus on ilmainen.

Voit maksaa tilauksen verkkopankissa, korttimaksulla tai mobiilimaksulla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.
Kuulet uusista vintagelöytöistä ja oman malliston uutuuksista ensimmäisenä tilaamalla uutiskirjeen. Uutiskirjetilaajana saat myös parhaat tarjoukset sekä vinkkejä kestävämpään pukeutumiseen ja kierrätettyyn tyyliin. Voit tilata uutiskirjeen täältä. Voit poistua sähköpostilistalta halutessasi milloin tahansa. Kerromme uutuuksista myös Instagramissa. 💚

Qierto tekee mielellään yhteistyötä kiertotaloutta ja kestävää kuluttamista edistävien yritysten ja organisaatioiden kanssa. Olethan meihin yhteydessä sähköpostitse, jos sinulla on mielessä yhteistyöidea. 🙂

Hei sinä!

Vintage ja second hand kaupan perustaja

Olen Riikka ja Qierton perustaja. Perustin Qierton rakkaudesta vintageen ja second handiin. Kirpputoriharrastuksen myötä huomasin, kuinka paljon vuosien varrella on valmistettu hyviä ja laadukkaita vaatteita, jotka vielä monta vuotta voivat ilahduttaa meitä. Sen sijaan, että ostaisimme aina uutta, voisimme käyttää jo valmistetut vaatteet rakkaudella loppuun.

Haluan Qierton avulla edistää kierrätystä ja kiertotaloutta. Siksi vintage ja second hand vaatteiden lisäksi valikoimassa on kierrätysmateriaaleista ja -tekstiileistä valmistettuja asusteita. Toivottavasti innostan sinua tekemään yhä ekologisempia, vastuullisempia ja kierrätetympiä tyylivalintoja.

Terveisin, Riikka <3

Näin varmistat vaatteen sopivuuden sinulle

Tuotteen kuvauksessa ilmoitamme vaatteen kokolapussa olevan kokomerkinnän. Joskus vaatteesta kuitenkin puuttuu kokolappu. Vintage ja second hand vaatteiden koot myös vaihtelevat kokomerkinnästä riippumatta. Tämän vuoksi olemme mitanneet jokaisen vaatteen. Suosittelemme, että ennen tuotteen tilausta mittaat jostain jo omistamastasi istuvasta vaatekappaleesta samat mitat ja vertaat niitä tilattavan vintage ja second hand tuotteen mittoihin. Näin saat paremman kuvan siitä, kuinka vaate sopisi sinulle.

Olkapää-helma: Mitta kertoo yläosan tai mekon pituuden hartiasta helmaan.
Hartia-hartia: Mitta kertoo hartioiden leveyden, eli mitan toisesta hartiasta toiseen hartiaan.
Hiha: Mitta kertoo yläosissa hihan pituuden hartiasta hihansuuhun.
Vyötärön korkeus: Tämä mitta kertoo alaosien vyötärön korkeuden eli kuinka korkealle vyötäröä vaate ylettyy.
Pituus: Mitta kertoo alaosissa pituuden, eli mitan vyötäröltä lahkeensuuhun tai hameen helmaan.
Leveys: Mitta on pyritty ottamaan vaatteesta lantion kohtaa eli yleensä vaatteen leveimmästä kohtaa. Mitta auttaa sinua hahmottamaan sopivatko esimerkiksi housut sinulle lantion kohdasta.
Vyötärön halkaisija: Mitta kertoo vaatteen leveyden vyötärön kohdalta eli aivan housujen ja hameiden yläosasta. Vyötärön halkaisija on voitu ilmoittaa myös mekoissa, jolloin se on mitattu vaatteen vyötärön kapeimmasta kohtaa. Olemme mitanneet vyötärön halkaisijan vaatteen ollessa levitettynä tasolle.

Ota keksi! Kyllä. Mekin käytämme evästeitä.