Qierto

Verkkokauppa on suljettu. 💔

Info

Qierton missiona on laittaa hyvä kiertoon.  ♻️

PL 1, 24101 Salo

hello@qierto.fi

@qierto

Qierto tekee mielellään yhteistyötä kiertotaloutta ja kestävää kuluttamista edistävien yritysten ja organisaatioiden kanssa. Olethan meihin yhteydessä sähköpostitse, jos sinulla on mielessä yhteistyöidea. 🙂

Hei sinä!

Vintage ja second hand kaupan perustaja

Olen Riikka ja Qierton perustaja. Perustin Qierton rakkaudesta vintageen ja second handiin. Haluan Qierton avulla edistää kierrätystä ja kiertotaloutta. Toivottavasti innostan sinua tekemään yhä ekologisempia, vastuullisempia ja kierrätetympiä tyylivalintoja.

Terveisin, Riikka <3

Näin varmistat vaatteen sopivuuden sinulle

Tuotteen kuvauksessa ilmoitamme vaatteen kokolapussa olevan kokomerkinnän. Joskus vaatteesta kuitenkin puuttuu kokolappu. Vintage ja second hand vaatteiden koot myös vaihtelevat kokomerkinnästä riippumatta. Tämän vuoksi olemme mitanneet jokaisen vaatteen. Suosittelemme, että ennen tuotteen tilausta mittaat jostain jo omistamastasi istuvasta vaatekappaleesta samat mitat ja vertaat niitä tilattavan vintage ja second hand tuotteen mittoihin. Näin saat paremman kuvan siitä, kuinka vaate sopisi sinulle.

Olkapää-helma: Mitta kertoo yläosan tai mekon pituuden hartiasta helmaan.
Hartia-hartia: Mitta kertoo hartioiden leveyden, eli mitan toisesta hartiasta toiseen hartiaan.
Hiha: Mitta kertoo yläosissa hihan pituuden hartiasta hihansuuhun.
Vyötärön korkeus: Tämä mitta kertoo alaosien vyötärön korkeuden eli kuinka korkealle vyötäröä vaate ylettyy.
Pituus: Mitta kertoo alaosissa pituuden, eli mitan vyötäröltä lahkeensuuhun tai hameen helmaan.
Leveys: Mitta on pyritty ottamaan vaatteesta lantion kohtaa eli yleensä vaatteen leveimmästä kohtaa. Mitta auttaa sinua hahmottamaan sopivatko esimerkiksi housut sinulle lantion kohdasta.
Vyötärön halkaisija: Mitta kertoo vaatteen leveyden vyötärön kohdalta eli aivan housujen ja hameiden yläosasta. Vyötärön halkaisija on voitu ilmoittaa myös mekoissa, jolloin se on mitattu vaatteen vyötärön kapeimmasta kohtaa. Olemme mitanneet vyötärön halkaisijan vaatteen ollessa levitettynä tasolle.

Ota keksi! Kyllä. Mekin käytämme evästeitä.