Qierto

Verkkokauppa on suljettu. 💔

Vintage & second hand vaatteet

Qierton kierrätysmallisto

Kierrätä hyvää fiilistä

Nyt voit laittaa myös hyvän mielen kiertoon! Hyvän mielen keskustelukorttien tarkoitus on herättää sinussa myönteisiä tunteita ja luoda hyvää mieltä niin sinulle kuin ystävillesi.

Asiakkaat kertovat 💚

"Moikka vielä ja kiitos tosi hyvästä kokemuksesta + nopeasta toimituksesta! Takki oli just hyvän kokonen oversized takiksi ja muutenkin kaikin puolin sopiva! 🤩"
"Ostin teiltä just Leviksen farkut ja ne on ihan täydelliset mulle! Istuu tosi hyvin ja ei purista ja väri oli just niin kuin teidän tuotekuvissa. Lahkeita pitää vähän lyhentää mutta se on helppoa ja mun pitää yleensä lyhentää tai kääriä kaikkien mun farkkujen lahkeet kun en oo kovin pitkä 🙂 kiitos siis kivoista farkuista ja ihanasta palvelusta!"
"Kiitos ihanasta kauluksesta! 😍 On livenä vielä hienompi 😚"
"Tilasin upean vaaleanpunaisen kimonon, ja se on aivan ihana! Materiaali on kaunista ja laadukkaan tuntuista, ja se päällä pimeä arkiaamukin tuntuu hitusen ylellisemmältä. Lisäksi kimono oli pakattu nättiin paperiseen pakettiin ja kääritty oikein sievästi suloisen viestin kera."
"Kuvat ja tuotekuvaukset tuotteista hyviä ja selkeitä, ne auttoivat huomattavasti valinnoissa ja niiden antama kuva vastasi täysin tuotteita jotka tilasin. -- Toimitus nopeaa, tuotteet pakattu hyvin ja ekologisesti. Tuotteet vastasi kunnoltaan tuotekuvausta, olivat siistejä ja hyväkuntoisia."
Previous
Next

Kuule uutuuksista ensimmäisenä

Tule mukaan qiertolaisten joukkoon. Tilaamalla uutiskirjeen kuulet uusista vintagelöydöistä ja oman malliston uutuuksista ensimmäisenä sekä saat parhaat yllätykset suoraan sähköpostiisi. 😉

Näin varmistat vaatteen sopivuuden sinulle

Tuotteen kuvauksessa ilmoitamme vaatteen kokolapussa olevan kokomerkinnän. Joskus vaatteesta kuitenkin puuttuu kokolappu. Vintage ja second hand vaatteiden koot myös vaihtelevat kokomerkinnästä riippumatta. Tämän vuoksi olemme mitanneet jokaisen vaatteen. Suosittelemme, että ennen tuotteen tilausta mittaat jostain jo omistamastasi istuvasta vaatekappaleesta samat mitat ja vertaat niitä tilattavan vintage ja second hand tuotteen mittoihin. Näin saat paremman kuvan siitä, kuinka vaate sopisi sinulle.

Olkapää-helma: Mitta kertoo yläosan tai mekon pituuden hartiasta helmaan.
Hartia-hartia: Mitta kertoo hartioiden leveyden, eli mitan toisesta hartiasta toiseen hartiaan.
Hiha: Mitta kertoo yläosissa hihan pituuden hartiasta hihansuuhun.
Vyötärön korkeus: Tämä mitta kertoo alaosien vyötärön korkeuden eli kuinka korkealle vyötäröä vaate ylettyy.
Pituus: Mitta kertoo alaosissa pituuden, eli mitan vyötäröltä lahkeensuuhun tai hameen helmaan.
Leveys: Mitta on pyritty ottamaan vaatteesta lantion kohtaa eli yleensä vaatteen leveimmästä kohtaa. Mitta auttaa sinua hahmottamaan sopivatko esimerkiksi housut sinulle lantion kohdasta.
Vyötärön halkaisija: Mitta kertoo vaatteen leveyden vyötärön kohdalta eli aivan housujen ja hameiden yläosasta. Vyötärön halkaisija on voitu ilmoittaa myös mekoissa, jolloin se on mitattu vaatteen vyötärön kapeimmasta kohtaa. Olemme mitanneet vyötärön halkaisijan vaatteen ollessa levitettynä tasolle.

Ota keksi! Kyllä. Mekin käytämme evästeitä.