Qierto

Verkkokauppa on suljettu. 💔

Kierrätysmallisto mukana PUF Joulumarketissa

Vihdoin pääset tutkimaan ja kotiuttamaan Qierton oman malliston tuotteita ihan livenä. 🙌 Qierto on mukana PUF Joulumarketissa Turussa, lähes 100 muun kotimaisen tekijän kanssa. Joulumarketista löydät Qierton ryppy- ja lettipantoja, kierrätysmateriaaleista käsintehtyjä kaulakoruja ja kierrätyskankaista valmistettuja värikkäitä scrunchieita. Liikkeessä pääset tutustumaan livenä ensimmäistä kertaa myös Hyvä kiertoon -keskustelukortteihin.

Joulumarket on avoinna joka päivä jouluun asti. Käyhän siis tutustumassa kierrätysmalliston asusteisiin ja hyvän mielen keskustelukortteihin Turussa Linnankatu 6:ssa.

Näin varmistat vaatteen sopivuuden sinulle

Tuotteen kuvauksessa ilmoitamme vaatteen kokolapussa olevan kokomerkinnän. Joskus vaatteesta kuitenkin puuttuu kokolappu. Vintage ja second hand vaatteiden koot myös vaihtelevat kokomerkinnästä riippumatta. Tämän vuoksi olemme mitanneet jokaisen vaatteen. Suosittelemme, että ennen tuotteen tilausta mittaat jostain jo omistamastasi istuvasta vaatekappaleesta samat mitat ja vertaat niitä tilattavan vintage ja second hand tuotteen mittoihin. Näin saat paremman kuvan siitä, kuinka vaate sopisi sinulle.

Olkapää-helma: Mitta kertoo yläosan tai mekon pituuden hartiasta helmaan.
Hartia-hartia: Mitta kertoo hartioiden leveyden, eli mitan toisesta hartiasta toiseen hartiaan.
Hiha: Mitta kertoo yläosissa hihan pituuden hartiasta hihansuuhun.
Vyötärön korkeus: Tämä mitta kertoo alaosien vyötärön korkeuden eli kuinka korkealle vyötäröä vaate ylettyy.
Pituus: Mitta kertoo alaosissa pituuden, eli mitan vyötäröltä lahkeensuuhun tai hameen helmaan.
Leveys: Mitta on pyritty ottamaan vaatteesta lantion kohtaa eli yleensä vaatteen leveimmästä kohtaa. Mitta auttaa sinua hahmottamaan sopivatko esimerkiksi housut sinulle lantion kohdasta.
Vyötärön halkaisija: Mitta kertoo vaatteen leveyden vyötärön kohdalta eli aivan housujen ja hameiden yläosasta. Vyötärön halkaisija on voitu ilmoittaa myös mekoissa, jolloin se on mitattu vaatteen vyötärön kapeimmasta kohtaa. Olemme mitanneet vyötärön halkaisijan vaatteen ollessa levitettynä tasolle.

Ota keksi! Kyllä. Mekin käytämme evästeitä.