Qierto

Verkkokauppa on suljettu. 💔

DIY | Bucket hat vanhoista farkuista

Tällä kertaa ompelin vanhoista täysipuuvillaisista farkuista tukevan bucket hatin eli kalastajahatun. Katso videolta miten DIY-projekti onnistui. 👇 //Riikka

Tsekkaa myös nämä DIY vinkit

DIY | Tie dye batiikkikuvio t-paitaan
THRIFT FLIP | Kauluspaidasta puhvihihainen paita
DIY | Shortsipuku vanhasta puvusta

Vanhojen vaatteiden tuunaus on hyvä keino pidentää vaatteiden elinkaarta. Se on kuitenkin vain yksi tapa kohti ekologisempaa vaatekaappia. Anna hyvän kiertää ja tee ekologisia vaatevalintoja suosimalla second handia. Qierton valikoimassa on monia upeita ja uniikkeja vintagehelmiä. Käy kurkistamassa!

Näin varmistat vaatteen sopivuuden sinulle

Tuotteen kuvauksessa ilmoitamme vaatteen kokolapussa olevan kokomerkinnän. Joskus vaatteesta kuitenkin puuttuu kokolappu. Vintage ja second hand vaatteiden koot myös vaihtelevat kokomerkinnästä riippumatta. Tämän vuoksi olemme mitanneet jokaisen vaatteen. Suosittelemme, että ennen tuotteen tilausta mittaat jostain jo omistamastasi istuvasta vaatekappaleesta samat mitat ja vertaat niitä tilattavan vintage ja second hand tuotteen mittoihin. Näin saat paremman kuvan siitä, kuinka vaate sopisi sinulle.

Olkapää-helma: Mitta kertoo yläosan tai mekon pituuden hartiasta helmaan.
Hartia-hartia: Mitta kertoo hartioiden leveyden, eli mitan toisesta hartiasta toiseen hartiaan.
Hiha: Mitta kertoo yläosissa hihan pituuden hartiasta hihansuuhun.
Vyötärön korkeus: Tämä mitta kertoo alaosien vyötärön korkeuden eli kuinka korkealle vyötäröä vaate ylettyy.
Pituus: Mitta kertoo alaosissa pituuden, eli mitan vyötäröltä lahkeensuuhun tai hameen helmaan.
Leveys: Mitta on pyritty ottamaan vaatteesta lantion kohtaa eli yleensä vaatteen leveimmästä kohtaa. Mitta auttaa sinua hahmottamaan sopivatko esimerkiksi housut sinulle lantion kohdasta.
Vyötärön halkaisija: Mitta kertoo vaatteen leveyden vyötärön kohdalta eli aivan housujen ja hameiden yläosasta. Vyötärön halkaisija on voitu ilmoittaa myös mekoissa, jolloin se on mitattu vaatteen vyötärön kapeimmasta kohtaa. Olemme mitanneet vyötärön halkaisijan vaatteen ollessa levitettynä tasolle.

Ota keksi! Kyllä. Mekin käytämme evästeitä.